Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE WINTER PUBQUIZ PURMEREND!Neem het op tegen de andere teams tijdens deze pubquiz in winterse sferen! U speelt dit spel op een warme en gezellige locatie in Purmerend waarbij we de kou buiten laten, maar u binnen de vele winterse vragen en opdrachten gaat spelen. Leuk als kerst- of eindejaarsuitje in Purmerend met het bedrijf, afdeling, familie of met vrienden!  

Ontvangst

Op een mooie locatie in Purmerend worden u en uw gezelschap ontvangen. Na een korte intro start onze quizmaster met de Winter Pubquiz!

Winterse Quiz Purmerend!

Speciaal voor de koude winterdagen heeft Eenhoorn Evenementen de Winter Pubquiz in Purmerend! Zodra iedereen plaats heeft genomen neemt onze begeleider het woord en worden de teams geformeerd. Hierna gaat het spel van start met ronde 1 de fotoronde 'Herken de kerstmannen'! Heeft uw team ze allemaal geraden, dan haalt u de maximum score! Ronde 2 en 3 bestaan uit diverse Algemene vragen en Sport vragen over de winter en alles wat daarbij hoort. Waar komt Sinterklaas oorspronkelijk vandaan? In welk land waren de 1ste Olympische Winterspelen? Of welk oud voetbalspeler heeft een achternaam die uitstekend bij de Winter Pubquiz past...?? Ronde 4 bestaat uit muziekfragmenten die betrekking hebben op de winter en aan uw team de taak om zoveel mogelijk muziekfragmenten te raden. Ronde 5 is een hilarische ronde (voor de echte kerstmannen) want we spelen 'Kerstmutsje' op of 'Kerstmustje af'! En ronde 6? Laat u op bijzondere wijze verrassen in deze ronde want hier zijn nog vele punten te verdienen!

Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel bezorgt, en houden we tussendoor een aantal keer een korte pauze. Deze winter pubquiz in Purmerend is zelfs uit te breiden met een driegangen diner of buffet. Zoekt u een leuke avond met het bedrijf, afdeling, collega's, familie of vrienden, dan is deze winterse quiz Purmerend een goede betaalbare optie, waarbij u de winter pas echt goed zal leren kennen!

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 21,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 17,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen
Kerstmuts voor iedereen!
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.