Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

1001 NACHT THEMAFEEST!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht tijdens dit Oosters themafeest in Medemblik. Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger Python! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen door onze Oosterse schoenpoetser die op speciale wijze zal verwelkomen. Met glimmende schoenen treed u de feestzaal binnen die deze avond is omgetoverd tot prachtige Oosterse locatie compleet met thee- en waterpijp terras. Welkom in Marrakech!

1001 Nacht Personeelsfeest Medemblik!

Duik op deze locatie in de ontspannen sferen van Oosterse geuren als wierook en andere specerijen. Met een drankje in uw hand ploft u neer op het imposante oosterse hemelbed met de vele kleurrijke doeken en zachte kleurige zitkussens. Relax en kom tot rust! Nieuwsgierig kijkt u vervolgens om u heen. Achter de doorzichtige voile gordijntjes maakt u al snel kennis met een ‘echte’ waarzegster. Voorspel uw toekomst zodat u alvast weet wat u de komende periode kunt verwachten! Op naar het thee- en waterpijp terras. Neem plaats op de grappige stoeltjes of kussentjes en neem een flinke teug terwijl u in kleermakershouding zit. Dan voelt u ineens iets glibberigs in uw nek. Het is Sultan Abd-el-Moumen met zijn eigen huisdier, een enorme tijger Python! Ga samen met deze sissende slang op de foto zodat u trots thuis kunt vertellen dat u zonder enige vorm van angst dit dier op uw schouders heeft gedragen! Ondertussen heeft de DJ de oosterse muziek verruild voor de bekende hits van nu en danst u op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein waar dit Marokkaanse feest helemaal losbarst!

Tijdens dit 1001 nacht personeelsfeest Medemblik zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft in oosterse sferen. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk de feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement of Oosters buffet in stijl. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Overigens is het mogelijk om dit oosters thema verder uit te breiden met extra entertainment, een Henna Tattoo kraam of andere gekke onverwachte acts. Dit 1001 nacht personeelsfeest Medemblik is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.


 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 50 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
€ 72,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)
€ 69,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)
€ 67,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)
€ 64,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst door Oosterse schoenenpoetser
Waterpijp- & Theeterras
Waarzegsters kraam
Vuurspuw show (+/- 10 min)
Entertainers 2 personen
Photoshoot met echte levende Tijger Python (30 min)
DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
Aankleding van locatie in 1001 nacht sferen

Exclusief
Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

Uitbreidings opties
Drankarrangement (bier, wijn, fris)
(Oosters) Buffet of Barbecue
Henna Tattoo kraam

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!