Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDLEIDING HOORN PER STEP MET DINER!Vandaag ontdekt u Hoorn per step! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige rondtour door het centrum van Hoorn. Tour waarbij u Hoorn op sportieve wijze goed zult leren kennen. We eindigen bij het restaurant waar een heerlijk driegangen diner voor u klaar staat! 

Ontvangst

Onze gids wacht u op in het centrum. Nadat u allen een step ter hand heeft genomen gaan we in volle vaart vooruit met onze gids voorop.

Steptocht met diner!

Na een korte introductie over de stad Hoorn gaan per step de stad Hoorn verkennen. Onze gids neemt u mee op rondleiding door Hoorn centrum en de oude haven. Wie was Jan Pieterszoon Coen? Waarom heet het plein de Roode steen zo? Hoe zag de haven van Hoorn er in de gouden eeuw uit? Allemaal vragen die tijdens deze steptocht door Hoorn beantwoordt worden. Na het laatste gedeelte van de tour, eindigen bij een leuk restaurant in het centrum van Hoorn. Hier staat een heerlijk driegangen diner voor u klaar!

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor alle deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Uiteraard is het mogelijk de steptocht ook aan te passen als puzzel steptour, hapjes steptour of een gewone steptour met gids. Het is ook mogelijk om het driegangen diner te vervangen voor een gezellige barbecue, of de steptocht pas na het diner plaats te laten vinden! Beleef een mooie sportieve rondleiding Hoorn door per step en geniet van een heerlijk diner! Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 52,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 48,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 40,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Stephuur
2 uur durende steptocht door Hoorn met rondleiding
Driegangen Diner of Barbecue!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.