Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

TOUR LAS TAPAS HOORN!Niet één maar drie tapas restaurants gaat u bezoeken tijdens deze tapas tour Hoorn! Beleef de Spaanse & Cubaanse keuken in één avond en geniet op verschillende locaties van heerlijke kleine gerechtjes uit de verschillende keukens. Tussen de gangen door neemt onze gids u mee naar de volgende locatie en ontdekt u de vele bezienswaardigheden in het centrum van Hoorn!

Ontvangst

We ontvangen u op de eerste locatie in het centrum van Hoorn. Hier starten we met een ronde koude tapas waarna onze gids al staat te trappelen om u Hoorn te laten zien!

Tour las tapas Hoorn! - Tapas Tour Hoorn!

Zodra u klaar bent in het eerste restaurant met de ronde koude tapas, neemt onze gids u mee op rondleiding door het historische centrum van Hoorn. Onderweg komen we langs verschillende bezienswaardigheden waaronder het beeld van Jan Pieterszoon Coen, het mooie Westfries Museum en vele andere bijzondere locaties in het oude centrum. Na ongeveer driekwartier komen we aan bij de volgende restaurant voor het warme gedeelte. Want hier serveren we namelijk een ronde warme tapas! Heerlijk genieten van vele kleine lekkernijen geserveerd op diverse schalen. Genoten van het hoofdgerecht en de locatie? Goed zo, dan gaan we onder begeleiding van onze gids door naar de laatste locatie waar een heerlijke proeverij van kleine zoetigheden op u zal staan wachten!

Deze Tapas Tour Hoorn is een leuke manier om te genieten van verschillende keukens in Hoorn. Heerlijk eten afgewisseld met een leuke tour door onze enthousiaste gidsen maakt dit arrangement tot een unieke en gezellige avond uit met uw collega's, familie of vrienden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en eventuele uitbreidingsopties, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 45,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 44,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door!
Koude tapas bij Restaurant 1
Warme tapas bij Restaurant 2
Proeverij aan zoetigheden bij Restaurant 3

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!