Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MANNEN TEGEN DE VROUWEN DINERSPEL HOORN!Mannen houden niet van seks! En vrouwen kunnen prima achteruit in parkeren! Een spel bol van de discussies! Tijdens de rondes worden beide seksen getest op verschillende onderdelen. Tussendoor verrassen we u met een heerlijk driegangen diner. Een strijd met spanning en humor! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden welkom geheten door onze quizmaster. Hier plaatsen we de mannen bij de mannen, en daar recht tegenover de vrouwen bij de vrouwen!

De mannen tegen de vrouwen! - Gezellig dinerspel Hoorn!

Welkom, bij de mannen tegen de vrouwen! Na een korte voorstel ronde beginnen we met het eerste onderdeel; de foto dilemma ronde! Om beurten zien de teams op het grote videoscherm een stelling over het andere geslacht. Waarvoor kiest de Nederlandse man of de Nederlandse vrouw? In de tweede ronde gaan we beide teams op hun muziekkennis testen. Wie heeft de grootste algemene muziekkennis? Ronde drie bestaan uit tegenstellingen waarbij beide geslachten kunnen kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Dan komen we bij de meest hilarische ronde, want ronde vier betekend het letterpakkenspel! Om beurten komen vier personen naar voren en trekken een vierkant letterpak aan met op iedere zijde een letter. In twee minuten tijd moet het team de juiste vierletter woorden creƫren op de vragen. Hierbij vooral elkaar niet in de weg lopen natuurlijk... Ronde vijf bestaat uit het raden van beroemdheden en hierbij mag de teamcaptain de personen alleen uitbeelden. Weten jullie dames Brad Pitt, Jeroen Pauw of Shrek te raden? En heren, lukt het jullie om Amy Winehouse, Paty Brard of Doutze Kroes uit te beelden? Verder met de finale waarin nog vele punten te verdienen zijn! Na een zenuwslopende strijd is het einde inzicht. De punten worden geteld en de winnaars worden gehuldigd!

Om de 2 rondes serveert de locatie de volgende gang van het driegangen diner. U geniet zo van het spel en een fantastisch diner. Na een zenuwslopende strijd tussen de seksen is het einde inzicht. De punten worden geteld en het winnende team gehuldigd. Uiteraard dient uw gezelschap wel uit zowel mannen als vrouwen te bestaan, maar maakt het voor het spel niet uit of er bijvoorbeeld 8 mannen meedoen en maar 5 vrouwen. Dit dinerspel Hoorn is zeker leuk als bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenuitje in Hoorn. Wie wint de strijd vanavond?!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 47,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 42,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Mannen tegen de Vrouwen Quiz!
Prijs voor de winnaars!
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!