Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CABARET DINER HOORN!Vanuit Amsterdam overgekomen naar Hoorn! Deze fantastische stand-up Comedians treden met grote regelmaat op in het Comedy Café van Amsterdam. Tijdens deze humoristische avond geniet u naast het optreden van een heerlijk driegangen diner bij een restaurant in Hoorn!  

Ontvangst

Op een gezellige locatie in Hoorn worden u en uw gezelschap ontvangen. Neem plaats aan de mooie tafels en maak u klaar voor een spectaculaire show vol humor!

Cabaret diner Hoorn! - Komedie avond Hoorn!

Geen geforceerde moeilijke verhalen of morele zedenpreken vandaag. Hij verrast, confronteert, grapt en zet u te kijk. Dit alles op professionele wijze alleen lijkt het alsof deze stand-up comedian alles zelf ter plekke bedenkt en voor het eerst vertelt. Een typische act als deze bestaat uit grappige anekdotes, humoristische grappen, one-liners en korte beschrijvende verhalen waarbij het einde toch een onverwachte wending heeft. Bulderend van het lachen kijkt u van achter de dinertafel naar een complete show waarbij enkele collega's direct betrokken worden bij de show!

De stand-up comedian show duurt ongeveer 30 minuten en vind plaats tussen het voorgerecht en hoofdgerecht. Het optreden is (tegen meerprijs) tevens uit te breiden naar een extra gedeelte tussen het hoofd- en nagerecht. De stand-up Comedian is een professional die zijn sporen heeft verdiend in het Comedy Café te Amsterdam. De Comedian is ervaren en gaat uiteraard niet te ver binnen het gezelschap aangezien het leuk moet blijven voor iedereen. Beleef een humoristische en interactieve avond met lekker eten en een ferme lach tijdens deze komedie avond Hoorn. Neem plaats en geniet van een avond uit vol van humor!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 54,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 50,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Cabaretier
Stand-up performance van 20 á 30 minuten
Geluidsapparatuur
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!