Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CHAMPAGNE PROEVERIJ HOORN MET DINER!Welkom in de mooie en sprankelende wereld van champagne! Onder begeleiding van een echte champagne-connaisseur proeft u gedurende een uur lang verschillende soorten champagnes en mousserende wijnen. Maar welke champagne is de juiste voor u? Na afloop neemt u plaats bij een gezellig restaurant in het centrum van Hoorn voor een heerlijk diner! 

Ontvangst

Op een mooie locatie het centrum worden u en uw gezelschap ontvangen. Neem plaats en geniet bij deze proeverij van bubbels!

Champagne proeven! - Champagne proeverij Hoorn!

Onder begeleiding van een echte champagne-connaisseur gaat u gedurende een uur lang verschillende mousserende wijnen proeven. Bij ieder glas geeft onze kenner op het gebied van de bubbels leuke aanvullende informatie over de smaak, productieproces van mousserende wijn, de achtergrond van bubbelwijn en begrippen als frizzante, brut en demi-sec. Ook de oorsprong van champagne, historie en waarom er zoveel verschil in prijs zit tussen de champagnes komen allen ter sprake. Maar welke mousserende wijnen gaan we proeven?

Glas 1. Prosecco Spumante Superiore Brut Conte Collalto (Italië)
Glas 2. Cava Rosado Giró Ribot (Spanje)
Glas 3. Champagne Michel Arnould Brut (Frankrijk)
Glas 4. Crémant de Luxembourg Mathis Bastian (Luxembourg)

Na deze sprankelende proeverij neemt u plaats in een gezellig restaurant in het centrum van Hoorn. Geniet van een heerlijk driegangen diner waarbij u uiteraard de mogelijkheid heeft om lekker door te bubbelen. Deze Champagne proeverij Hoorn is uit te breiden met meer proefglazen, hapjes en verlenging qua tijd. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,50 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 49,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Champagne-Connaisseur
3 mousserende wijnen en 1 glas champagne p.p.
Zaalhuur
Driegangen diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!