Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDLEIDING - BIER/WIJN PROEVERIJ - DINER!Hoorn zowel visueel als culinair leren kennen? Dat kan! We starten deze middag met een prachtige rondleiding door het centrum en historische haven van Hoorn. De gids zet u vervolgens af bij een gezellig café in het centrum van Hoorn waar we starten met een bier- of wijn proeverij. We eindigen dit arrangement met een heerlijk driegangen diner bij een gezellig restaurant! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden in het centrum van Hoorn ontvangen door onze gids. Na een korte introductie starten we met een prachtige rondleiding door Hoorn!

Bierproeverij Hoorn met Diner! - Leuke Activiteiten Hoorn!

Onder begeleiding van een enthousiaste gids krijgt u een goede indruk van de rijke historie die de stad Hoorn heeft. Tijdens deze rondleiding door Hoorn komen we onder andere langs de historische haven, oude gevangenis op het Oostereiland, de scheepsjongens van Bontekoe en natuurlijk het beeld van Jan Pieterszoon Coen. Een complete rondleiding waarbij u de historie als het heden van Hoorn te weten komt! Na deze mooie rondleiding nemen we u mee naar een gezellig café waar u gaat genieten van een bierproeverij of wijnproeverij. Onze expert op het gebied van bier laat u vijf bijzondere biertjes proeven. U ontvangt een beoordelingsformulier zodat u uw mening van ieder biertje kunt noteren (mocht het u een paar biertjes teveel worden natuurlijk...). Na afloop van de bierproeverij nemen we u mee naar een sfeervolle restaurant in het oude centrum van Hoorn. Neem hier plaats en geniet van een heerlijk driegangen keuze menu. Een mooie afsluiting van een gezellig dagje uit in Hoorn centrum!

Dit arrangement is uiteraard aan te passen of verder uit te breiden met vier- of vijf gangen, buffet of zelfs een barbecue. Ook is het mogelijk tijdens de rondleiding om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het Westfries Museum, Centrum Varend Erfgoed op het Oostereiland, VOC schip de Halve Maen of het Museum van de Twintigste Eeuw. Voor meer informatie over uitbreidingsmogelijkheden en activiteiten Hoorn neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:5,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 45,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 43,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 41,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Rondleiding door Hoorn
Uitleg door Bierexpert
Proeverij van 5 proefbieren
Karaffen water, zoutjes & Nootjes op tafel
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."