Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP TAPAS MAKEN HOORN!Viva Espana! Onder begeleiding van hef José maakt u zelf diverse Spaanse tapas volgens traditioneel recept. Na twee uur bereiden schuiven we samen aan tafel voor het zelfbereide tapas diner. Een culinaire workshop vol van Spaanse gezelligheid. Viva Espana, olé! 

Ontvangst

Op een locatie worden u en uw gezelschap ontvangen met een glaasje Sangria. Neem plaats en maak u klaar voor deze tapas workshop Hoorn!

Workshop tapas maken Hoorn! - Tapas workshop Hoorn!

Een Tapas Workshop die garant staat voor een heerlijke culinaire kennismaking met de Spaanse keuken en de smakelijke mediterraanse gerechten. Na het welkomstdrankje (huisgemaakte sangria of vruchtensapje) volgt er een toelichting op de workshop en gaan de schorten voor. Er wordt gewerkt in kleine groepjes waarbij we diverse smakelijke gerechten gaan creëren met producten van vis, vlees en op vegetarische wijze. Uiteraard bereiden we samen een authentieke Spaanse paella van vis of kip. Zodra alle tapas gerechten klaar zijn worden zij gepresenteerd op een mooi gedekte tafel. Onder het genot van een goede Spaanse wijn schuift u aan en geniet u van heerlijke zelfbereide tapas. Ter afsluiting serveren we u een heerlijk nagerecht in Spaanse sferen. Er wordt gezorgd voor een optimale sfeer en de deelnemers worden gemotiveerd om te werken naar een mooi eind resultaat: een prachtig gedekte tafel met een grote diversiteit aan heerlijke Spaanse tapas! Beleef een culinair programma en geniet op Spaanse wijze van deze tapas workshop Hoorn!
 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 52,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 50,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 49,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 46,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met glaasje Sangria (of vruchtensapje)
Chef-kok en begeleiding
Workshop tapas maken (ongeveer 2 uur)
Tapas diner (maaltijd vervangend)
Spaans dessert
Locatiehuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!