Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HET GROTE HANGOVER SPEL PURMEREND!De dag na uw eigen vrijgezellenfeest Purmerend wordt iedereen langzaam wakker met een enorme kater. Niemand heeft enig idee wat er de vorige avond en nacht gebeurd is. Die tattoo, hoe is die daar gekomen? Waarom zit er een lippenstift tekening op mijn rug? En hoe kan het zijn dat ik een ring om mijn vinger heb terwijl ik vandaag pas zou trouwen...? HELP!  

Ontvangst

We starten met een flinke borrel in het café om de kater weg te spoelen. Na een korte speluitleg door onze inspecteur (acteur) start het spel!

Hangover spel Purmerend! - Een uniek en origineel vrijgezellenfeest mannen Purmerend!

Tijdens het grote Hangover spel gaan en uw team een reconstructie maken wat er de vorige avond is gebeurd, en waar het fout is gegaan... De teams ontvangen allen een exemplaar van 'Het Dagblad van Purmerend' waarin opdrachten in de vorm van krantenartikelen staan weergegeven. Aan uw team de taak om de locaties uit deze artikelen te achterhalen en op deze locaties een reconstructie te maken. Een voorbeeld opdracht? Hoe kom ik toch aan die tattoo in mijn nek is de vraag. Volgens het krantenartikel heeft een getuige ons daar gisteravond zien lopen nabij de Tattooshop van Purmerend. Dit gaat uw team op deze locatie in het centrum van Purmerend direct reconstrueren! Gewapend met foto camera worden van iedere opdracht (krantenartikelen) foto's gemaakt waarop alle teamleden zeer enthousiast te zien zijn bij bijvoorbeeld het 'zogenaamd' zetten van de tattoo. Nadat alle opdrachten zijn uitgevoerd volgt de ontknoping en leggen de verschillende teams alle puzzelstukjes bij elkaar zodat er exact ontstaat hoe de voorgaande avond en nacht is verlopen, en de kater is ontstaan...!!

Na afloop bekijken we samen met alle teams op een groot scherm de foto's die door de teams bij de verschillende opdrachten zijn gemaakt. Humor en een ferme lach voeren de boventoon, reken maar! Beleef dit super komische bedrijfsuitje, voetbaluitje of vrijgezellenfeest mannen in Purmerend en speel het grote Hangover spel waarbij iedereen zich na goed denkwerk de avond ervoor weer kan herinneren!

Optioneel tegen meerprijs mogelijk!
Van te voren kunt u zelf foto's aanleveren die wij aan de krant toevoegen. Zo ontstaat een op maat gemaakte krant voor uw eigen groep waarbij ieder team zijn krant mee naar huis mag nemen! Meerprijs inclusief opmaak + drukwerk bedragen hiervoor op onderstaande prijzen € 7,50 p.p. excl. BTW extra.

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 26,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Hangover Spel (inclusief standaard krant) 
Shotje op pauze locatie!
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!