Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ESCAPE GAME DINERSPEL HOORN!Gebaseerd op de bekende escape rooms, bieden wij nu ook voor groepen een Escape diner! Samen aan de dinertafel(s) gaat u codes ontcijferen, kluizen ontmantelen en opdrachten uitvoeren. Maar lukt het u om binnen de iedere ronde gestelde tijd de opdracht te vervullen? Beleef het tijdens dit Escape diner Hoorn en ontsnap samen met uw team van tafel! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige locatie in het centrum van Hoorn. Hier neemt onze begeleider het woord en starten we met de centrale uitleg van de avond!

Escape Game Uitje - Escape diner Hoorn

Een spannende en zenuwslopende game! Dat is dit escape diner Hoorn aan tafel! Voor u een grote koffer met cijferslot en centraal op het grote scherm enkele aanwijzingen. Weet u deze samen te brengen en het slot te openen? Zo ja neemt u een kijkje in de koffer waar vele attributen te voorschijn komen. Een zaklamp, touw van verschillende lengtes, een mini-kluisje, een pak kaarten en een IPad! Vanaf nu is het echt puzzelen geblazen en proberen u en uw team alles om de verschillende codes te ontrafelen. Loop u vast? Dan neemt u de IPad ter hand want wie weet zijn hier aanwijzingen te vinden. Ondertussen ziet u de centrale klok aflopen. Begint u de tijdsdruk te voelen of hebben u en uw teamleden stalen zenuwen?!

Deze escape game aan tafel zorgt ervoor dat u moet samenwerken, leiding nemen, omgaan met zowel oude als moderne technieken en verder moet doordenken dan wat er normaal gesproken voor de hand ligt. Want alleen dan zult u de totale code kunnen oplossen en invoeren om de aflopende tijd voor uw team te stoppen! Vooraf aan de game  serveren we een heerlijk voorgerecht waarna de game van start gaat. Hierna geniet u nog van een hoofdgerecht en dessert. Uiteraard is dit arrangement verder uit te breiden met een andere activiteit, of aan te passen naar de lunch versie. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 47,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 42,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Escape Game Dinerspel
Interactieve Escape game op locatie
Prijs voor de winnaars!
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!