Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LIMO DROPPING PURMEREND MET GPS TOCHT!U en uw gezelschap worden opgehaald met een echte limousine. Niets vermoedend geniet u tijdens de rondrit door Purmerend van alle rijkdom en luxe. Dan stopt uw limousine opeens en neemt dit prachtige teamuitje Purmerend al snel een hele ander wending!  

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Purmerend worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Ontspannen geniet u van de borrel en het gezelschap. Dan klinkt er een getoeter en kijkt u naar buiten. U ziet de aankomst van een limousine. Is die voor u...??

Uniek teamuitje Purmerend met uw afdeling of bedrijf!

U en uw team stappen aan boord van deze luxe voertuigen. Genietend van alle pracht en praal maakt u een korte rondrit door het stadje Purmerend en haar omgeving. Dan stopt de limousine ineens aan de rand van Purmerend en beveelt luitenant Gerrits (acteur) u uit te stappen. Het blijkt dat u op trainingsmissie bent waarbij u en uw team worden gedropt aan de rand van Purmerend! GPS-apparatuur en vragenboek is het enige wat u mee krijgt om de weg terug te vinden. U en uw team komen door middel van de gegeven coördinaten op diverse locaties waarbij u vragen gaat beantwoorden. Op deze wijze komt u telkens een stapje verder bij het vinden van de onbekende eindlocatie. Welk team weet als eerste de onbekende eindlocatie te vinden en heeft tijdens dit teamuitje Purmerend de meeste vragen goed weten te beantwoorden?

Dit teamuitje Purmerend leert u op een leuke manier samenwerken, coördineren en leiding nemen. Nadat iedereen weer veilig is teruggekeerd van de missie worden de winnaars gehuldigd. Dit arrangement is verder uit te breiden met koffie en gebak, lunch buffet of een heerlijk diner! Voor de vele mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 56,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 49,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 46,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
Limousine huur inclusief 1 glaasje bubbels!
Prijs voor de winnaars!
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!