Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MOORDDINER PURMEREND EEN BLOEDIGE BRUILOFTSDAG!Tijdens dit moorddiner Purmerend bent u de enige aanwezige getuige... of misschien wel dader! In dit spannende, interactieve en humoristische moordspel moet u gezamenlijk binnen één avond een moord aan tafel oplossen. Tussendoor serveert de locatie u een heerlijk driegangen diner!  

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Purmerend worden u en uw gezelschap ontvangen. Na een korte introductie door onze hoofdinspecteur (acteur) van de politie start dit moorddiner Purmerend.

Een Bloedige Bruiloftsdag! - Moorddiner Purmerend!

U keert 24 uur later, natuurlijk zeer geëmotioneerd, terug op de plaats delict. Hier is het gisteravond tijdens een gezellig diner gruwelijk mis gegaan. Er is een moord gepleegd en u en uw gezelschap zijn de hoofdverdachten, maar wie is de daadwerkelijke dader? Was het de van de Roode Steen afkomstige Rachel, de stoere krachtpatser Brutus of misschien wel die stiekeme Pater van der Kerk! Allen waren aanwezig gisteravond maar wie heeft deze moord gepleegd en waarom? Na de introductie door onze hoofdinspecteur ontvangt u uw karakter die u gaat spelen deze avond. We nemen u om beurten mee naar een andere ruimte waar u een prachtige theater-outfit ontvangt. Lippenstift op, ballonnenborstjes op de juiste plaats (bij de mannen!) en kleding goed gepositioneerd, dan kunnen u en uw karakter terug naar de dinerzaal!

Dit moorddiner Purmerend is een combinatie van goed en aandachtig luisteren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen maar bovenal de gulle lach. Gouden keeltjes, acteerkwaliteiten en andere verborgen talenten? Vanavond leert u uw collega's, familie of vrienden pas echt goed kennen! Tussen de spelrondes door trakteren wij u op een heerlijk driegangen diner. Aan het eind van dit moorddiner Hoorn klinkt er applaus voor de winnaar(s)! Of heeft niemand door de valse alibi's van de moordenaar heen kunnen prikken? U beleeft in ieder geval een fantastische avond met een verrassend slot! Een spannend, ludiek en interactief moorddiner Purmerend leuk voor zowel grote als kleine groepen! Moorddiner op uw eigen locatie of bij u thuis? Dat is ook mogelijk! Neem voor de prijs en overige informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 67,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 64,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 62,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Acteur(s)
Spelmaterialen waaronder het moordscript!
Theaterkleding & Attributen
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!