Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE WINTER PUBQUIZ PURMEREND MET DINER!Neem het op tegen de andere teams tijdens deze pubquiz in winterse sferen! U speelt deze quiz op een knusse en warme locatie in het centrum van Purmerend, waarbij we de kou buiten laten, maar u binnen de vele winterse vragen en opdrachten moet beantwoorden en uitvoeren.  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden door onze quizmaster ontvangen. Nadat u plaats heeft genomen in teams starten we deze warme winterse quiz!

De Winter Pubquiz Purmerend!

Speciaal voor de koude winterdagen heeft Eenhoorn Evenementen de Winter Pubquiz in Purmerend! Nadat iedereen plaats heeft genomen start de quizmaster met de speluitleg. Hierna gaan we dan echt van start met ronde 1 'Herken de Kerstmannen'! Heeft uw team ze allemaal geraden, dan haalt u de maximale score. Ronde 2 en 3 bestaan uit Algemene vragen en Sport vragen over de winter. Waar komt Sinterklaas oorspronkelijk vandaan? In welk land waren de 1ste Olympische Winterspelen? Of welk oud voetbalspeler heeft een achternaam die uitstekend bij de Winter Pubquiz past...?? Ronde 4 bestaat uit diverse muziekfragmenten die betrekking hebben op de winter. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk muziekfragmenten en zangers te raden. Ronde 5 is een hilarische ronde voor de echte Kerstmannen want we spelen 'Kerstmutsje' op of 'Kerstmutsje af'! En ronde 6? Laat u op bijzondere wijze verrassen in deze ronde want hier zijn nog heel veel punten te verdienen!

Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel bezorgd en is er tijdens de avond drie keer een pauze voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Zoekt u een leuke avond met het bedrijf, collega's, familie of vrienden? Dan is deze Winterse Pubquiz Purmerend een goede en betaalbare optie waarbij u de winter pas echt goed zult leren kennen!

 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 45,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 43,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Winter Pubquiz Dinerspel
Kerstmuts 1 p.p. voor iedereen!
Prijs voor de winnaars!
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag