Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

FUN GAMES HOORN!Opzoek naar een uitje met teambuilding, activiteit en fun? Dan is dit teambuildingsuitje Hoorn zeer geschikt! Een programma bestaande uit vier (of naar voorkeur vijf) prachtige onderdelen die voor iedereen goed te doen zijn. Niet al te sportief maar onderdelen die vol staan van samenwerking, rolverdeling en tactiek. Maar bovenal zijn de Fun Games Hoorn een programma waar het draait om gezelligheid. Have fun!’  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij het strandpaviljoen met een drankje. Onze begeleiders nemen het woord en nemen de verschillende onderdelen met u door. Nadat de teams zijn geformeerd gaan we het terrein op naar het eerste onderdeel!

Fun Games Hoorn! - Actief teambuildingsuitje Hoorn!

Deze middag draait alles om de juiste teamspirit. Het team dat met elkaar het beste weet samen te werken zal zien dat de punten omhoog schieten. Wie is het leiderstype binnen uw gezelschap, en wie volgt er liever? Op speelse wijze komt u zo achter deze vragen. Wanneer er een juiste mix is van verschillende types binnen uw team zullen de onderdelen soepel verlopen. Communicatie, daar draait het om! Tijdens dit teambuildingsuitje Hoorn komen we langs de volgende onderdelen;

Onderdeel 1. Hoope Race:
Een estafettespel waarbij gebruik gemaakt wordt van hoepels. De teams leggen een parcours af waarbij de deelnemers meerdere malen door de hoepel heen moeten. Het aantal hoepels wordt iedere ronde uitgebreid. Uiteindelijk zullen alle deelnemers van de teams in actie zijn om als eerste over de finish te komen!

Onderdeel 2. Fun Estafette:
De teams strijden tijdens deze estafette tegen elkaar. De estafette bestaat uit meerdere Fun obstakels zoals de kruiptunnel, de loopbroeken, skippyballen en zaklopen!

Onderdeel 3. Parachute Volley:
Net als bij normaal volleybal zijn er twee teams, maar nu wordt de bal niet met de handen geslagen. Het team houdt een groot doek vast waarmee zij de bal op moeten vangen en weer terug moeten werpen naar de tegenstander. Samenwerking is dus essentieel om de bal over het net te krijgen en de tegenstander uit positie te spelen!

Onderdeel 4. Stormbaan:
Lukt het uw team om de stormbaan zo snel mogelijk te voltooien zonder te vallen? Welk team is het snelste en heeft er moeite mee om rechtop te blijven staan?

(Optioneel, zie meerprijs) Onderdeel 5. Touwtrekken:
Wie is er het sterkste? Bij touwtrekken gaat het om kracht maar zeker ook om teamwork! Twee teams trekken zo hard mogelijk aan het uiteinde van een lang en dik touw. Het doel is om als eerste de tegenstander over de streep te trekken. Een leuke wedstrijd om kracht, conditie en samenwerking!

De Fun Games Hoorn is een mooi programma wat is opgezet voor een breed publiek waarbij samenwerking op speelse wijze het hoofddoel is. Ieder team bestaat uit meerdere personen die samen een bijdrage leveren om het team te laten winnen. Dit unieke outdoor teambuildingsuitje Hoorn is overigens verder uitbreiden met een uitgebreide lunch, smaakvolle barbecue aan het IJsselmeer of een gezellige feestavond! Na uw aanvraag zorgen wij voor een compleet voorstel met o.a. het programma en uw aangevraagde uitbreidingsopties. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 38,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 35,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmateriaal 4 onderdelen
Pauze met frisdranken en versnapering
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende over FUN GAMES HOORN!:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!