Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CLINIC DUIKEN IN HOORN!

Een actieve en super spannende teamactiviteit voor iedereen! Duik samen onderwater tijdens deze unieke duik clinic Hoorn! Onder begeleiding van een ervaren duikinstructeur gaan we van theorie naar praktijk, en duikt u samen met uw collega’s, familie of vrienden het onbekende diepe in! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie aan de rand van Hoorn. Hier starten we met een kop koffie, thee of frisje en maakt u kennis met onze instructeur(s). Zodra iedereen aanwezig is beginnen we met een gezamenlijk stuk theorie die van belang is om te kunnen en mogen duiken.

Duik Clinic Hoorn!

We beginnen de clinic met een gezamenlijk stukje theorie over het duiken. Want om te kunnen duiken zijn een aantal zaken van groot belang. Wat betekenen de verschillende handgebaren onderwater, hoe werkt de persluchtmeter en wat is de juiste manier van ademen en klaren? Belangrijke zaken om te weten voordat u het water in duikt! Na een klein uur is de theorie les voorbij en maken we ons klaar om theorie om te zetten in praktijk ervaring. Iedereen kan zich even omkleden waarna het eerste team de benodigde duikmaterialen aan en om doet voor een eerste duik!

In verschillende groepen (afhankelijk van het aantal personen) gaat u het water in. Samen met onze duikinstructeur doorloopt u alle facetten nog eens voordat we daadwerkelijk onderwater gaan. Hier komt het aan of u tijdens de theorie goed heb zitten opletten want onderwater kan niet gesproken worden. Onze instructeur laat u verschillende oefeningen volbrengen en probeert u te laten samen werken met de andere personen onder water. Communicatie en teambuilding in een hele andere vorm! Na ongeveer een uur in het water actief te zijn geweest komt u terug op vaste wal. We sluiten samen af en iedere deelnemer ontvangt als beloning een certificaat!

Deze duik clinic Hoorn is leuk om te ondernemen tijdens een teamdag of bedrijfsuitje en kan zelfs worden uitgebreid met vooraf vergaderen op locatie of een lunch. Ook een borrelarrangement, diner of barbecue behoren tot de mogelijkheden. Tevens is het aantal duikuren te verlengen tegen meerprijs. Standaard is deze duik clinic Hoorn buiten in het Markermeer, maar kan op verzoek ook in een zwembad plaats vinden (tegen meerprijs). Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 43,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 41,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 40,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 38,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (koffie, thee of fris)
Theorie instructieles +/- 1 uur
Duikles met ervaren duikinstructeur +/- 1 uur
Wetsuit in bruikleen (Shorty) en benodigde materialen
Onderwater foto van alle deelnemers (digitaal) - Indien zicht toereikend is
Certificaat na afloop voor alle deelnemers

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!