Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HOU VAN HOLLAND DINER HOORN – KERST & WINTER!

Samen met uw collega’s, familie of vrienden de Hollandse winterse sferen van vroeger herbeleven? Speel dan deze speciale versie voor de koude wintermaanden van ons Hou van Holland Dinerspel ‘Kerst & Winter Editie!’ Een gezellige quiz waarbij uw team beschikt over een eigen stemkastje en de Hollandse vragen, fragmenten en opdrachten op het grote scherm te zien zijn. In verschillende rondes doorlopen we uw kennis over de Nederlandse geschiedenis, sportieve prestaties, Hollandse hits en vele andere onderwerpen. Alles natuurlijk in kerst- en wintersferen! Beleef een geweldige interactieve show met tussen de rondes door een heerlijk warm diner of buffet! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie in het centrum van Hoorn. De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun juiste positie in. Tijd om te starten met deze Hou van Holland Kerst & Winter Editie!

Hou van Holland - Kerst & Winter Editie!

We starten deze warme winterquiz Hoorn met een gezellige Hollandse vragenronde! Waar komt de kerstman oorspronkelijk vandaan, wat is de koudste dag ooit geweest in Nederland en wie weet nog wanneer de laatste Elfstedentocht plaats vond? Door naar ronde 2 waarbij de teamcaptain naar voren mag komen en hij of zij ‘geen Ja, geen Nee en geen Uh mag antwoorden terwijl onze quizmaster u ondervraagt over ‘wat u eigenlijk gaat doen deze kerst’. In ronde 3 spelen we de Hollandse muziekronde waarin diverse Nederlandse hits (van toen en nu) met videoclip voorbij komen. Probeer samen met uw team de tekst van het refrein in de juiste volgorde te plaatsen. Lukt het u of is het welbekende kerstnummer van Mariah Carey toch nog net iets te lastig voor uw team…

Na het voorgerecht gaan we door met het onderdeel waarbij we uw kennis testen over topografie met daarbij het bekende kaas werpen! Scoor met uw team punten voor zowel het raden van de juiste plaats als exacte positie van de kaas op de plattegrond van Nederland. Tijd voor ronde vijf vol beroemdheden tijdens de ‘bekende Nederlanders’ ronde. Weet één van uw teamleden Erben Wennemars, Sinterklaas of Aron Winter uit te leggen, zonder hun namen te noemen?

Tijd voor het hoofdgerecht waarna we door gaan met ronde zes ‘De Spellingronde’! Kom maar naar voren als team en spel een aantal Nederlandse woorden correct. Ronde zeven betekend een videoronde met grote, grappige of indrukwekkende momenten uit de Hollandse historie waarbij uiteraard kerstmis en de winter centraal staan. Dan is de grote finale aangebroken! Mag uw team draaien aan het rad, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het complete overzicht helemaal kwijt? Tijd voor de ontknoping en een heerlijk dessert! De einduitslag van deze Hou van Holland Kerst & Winter Editie? Een warme gezellige en interactieve avond zowel onder als op de tafels. Voor meer informatie over deze winterquiz Hoorn neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 57,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 56,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 54,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Hou van Holland Dinerspel Kerst & Winter Editie
Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
Prijs voor de winnaars!
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!