Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HET FOUTE CAMPINGFEEST!Tijdens dit foute campingfeest Haarlem gaat u terug naar de oer-Hollandse gezelligheid. Met teenslippers aan sjokken door het natte gras naar het toilet en elkaar natuurlijk onderweg netjes ‘goeiemorgûh’ toewensen. Hierbij niet vergeten de toiletrol onder de oksel te plaatsen en douchemuntje in uw toilettas te stoppen!  

Ontvangst

Beleef dit feest der herkenning! Neem plaats in de campingkantine van beheerder Aad Molengroet. Welkom op zijn camping waar alle oer-Hollandse camping tradities in eren zijn gebleven. En wat is er leuker dan deze camping feestavond te starten met het traditionele campinglied!

Het Foute Campingfeest – Fout Feest Haarlem!

Op naar de Camping Bingo! We spelen verticaal, horizontaal en diagonaal. Mooie prijzen staan bij de Camping Bingo op u te wachten. Wie maken we gelukkig met een prachtige eierwekker, een opblaasbaar luchtbed of een pot zure haring (om uw tent mee vast te zetten!). Dan is het tijd voor het campingspel speciaal bedacht door campingbeheerder Aad Molengroet. We spelen ‘Rolletje op, Rolletje af!’ Een hilarische quiz waarbij de echte camping-gangers naar voren komen. De hoofdprijs? Een jaar lang gratis wc papier voor de winnaar! Uiteraard is dit fout campingfeest niet compleet zonder de camping karaoke. Ontdek de zangkwaliteiten van uw collega’s! Na de karaoke staat onze camping Dj klaar, en draait de gehele avond uw verzoekjes bij de Camping Disco! Tevens reiken we nog de Miss- en Mister-Camping trofee uit voor de personen met de beste en spannendste campingoutfit!

Tijdens dit oer-Hollands feest Haarlem zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft van een echte campingkantine. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk deze feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement of buffet. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Het foute campingfeest is overigens ook op sport & spel gebied verder uit te breiden met de sportieve campingmiddag inclusief complete zeskamp. Badminton, Jenga en andere echte campingspellen staan tijdens deze zeskamp klaar waarbij u in teams gaat strijden. Ook kunnen wij een compleet campingweekend verzorgen waarbij u en uw gezelschap overnachten in een legertent of kleine tentjes. Dit foute feest Haarlem is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 50 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
€ 47,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)
€ 42,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Host (Campingbeheerder Aad Molengroet)
Actrice (Lolitha)
Camping spellen waaronder Bingo, WC Rollen Quiz 'Rolletje op, Rolletje af en de Miss- & Mister Camping verkiezing!
Karaoke set
Prijsjes voor de winnaars
DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
Aankleding van locatie in campingkantine!

Exclusief
Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

Uitbreidings opties
Drankarrangement (bier, wijn, fris)
Buffet of Barbecue
Sportieve Campingmiddag Zeskamp

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!