Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

E-CHOPPER RIJDEN HOORN MET DINER!



Wil je de omgeving van Hoorn op een originele manier verkennen? Pak dan samen met jouw collega’s, familie of vrienden deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour op eigen gelegenheid! Rij zelfstandig langs de hotspots van Hoorn, richting Enkhuizen of door de landelijke omgeving van West-Friesland? Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Geniet van de vrijheid door stad en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Hoorn!

Ontvangst

De e-scooters staan voor u klaar op een door u gewenste locatie. Hier leveren we de scooters af en geven wij de uitleg over de werking waarna u vol gas op pad gaat!

E-Chopper rijden in Hoorn! 

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start de tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving, duik het centrum in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor minimaal 4 uur waarbij een tour van 45 kilometer max. te rijden is. U bepaalt dus zelf wat u in deze 4 uur gaat bezoeken. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen (zo ook kinderen) op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Een E-Scooter huren in Hoorn met jouw groep? Doe uw aanvraag via het aanvraagformulier. Indien u een voorkeur heeft om op een bepaalde locatie te starten en/of te eindigen kunt u dat tevens gelijk aangeven. Hou daarbij rekening met een ruime laad- & los plaats. Na afloop geniet u van een heerlijk diner bij een gezellige horecalocatie. Uiteraard is E-Chopper rijden in Hoorn verder uit te breiden met een activiteit of Lunch. Voor vragen neemt u contact met ons op.


 

Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 6,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 87,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 14 personen)
€ 82,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 36 personen)
€ 80,00 p.p. excl BTW (Bij 37 tot 66 personen)
€ 77,50 p.p. excl BTW (Bij 67 tot 93 personen)
€ 75,00 p.p. excl BTW (Bij 94 tot 200 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur E-Scooter voor maximaal 4 uur
Helm (verplicht bij dit voertuig vanwege blauw kenteken)
Centrale uitleg door begeleider
Transportkosten
Driegangen Diner

Het is helaas niet mogelijk met minder personen deze e-chopper tour te reserveren.
Dit aangezien wij de voertuigen niet standaard op locatie hebben staan en deze richting Hoorn worden gebracht.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!