Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE SLEUTELS VAN... KASTEEL RADBOUD!

Gebaseerd op het bekende avonturenspel uit de jaren 80 ‘Fort Boyard’, strijden u en uw team vandaag om de sleutels van Kasteel Radboud. Behendigheid, sportiviteit, teamspirit en uitmuntend denkwerk komen aanbod tijdens dit spannende avonturenspel door de vele ruimtes van kasteel Radboud! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in de centrale horecaruimte van het kasteel met een kop koffie, thee of fris. Hierna neemt onze begeleider het woord en gaan u en uw team samen strijden om de Sleutels van Kasteel Radboud!

Sleutels van Kasteel Radboud - Unieke Uitjes Hoorn!

Tijdens dit spannende spel voeren u en uw team opdrachten uit. Het is een race tegen de klok want elke minuut telt! De opdrachten bevinden zich zowel in het kasteel als op het landgoed en bestaan uit actieve spellen waarbij de nodige behendigheid en teambuilding goed van pas komen. Maar ook zijn er in de verschillende ruimtes van het kasteel opdrachten die op de IPad uit te voeren zijn en waarbij je als team digitale sleutels gaat proberen te vinden door middel van ultimate reality. Opdrachten bestaande uit raadsel, ontcijfering van cryptische opdrachten, codes ontrafelen en digitale puzzels waarbij ook zeer zeker de historie van Kasteel Radboud naar voren komt. Tijdens alle opdrachten zijn er zowel fysieke als digitale sleutels te verdienen. Heeft uw team aan het eind van het programma de meeste sleutels weten te verzamelen? Dan ontvangen u en uw team als winnaars samen de hoofdprijs!

Vooraf is het mogelijk om te starten met een drankje, koffie met gebak of een lunch in de horecaruimte. Na afloop is het ook mogelijk om met uw gezelschap te dineren of zelfs het programma te combineren met een feestavond (bij grotere groepen). Tevens valt dit programma verder uit te breiden met verklede acteurs, of een extra onderdeel RIB varen waarbij men langs boeien over het water scheert en er letters moeten worden verzamelt om de opdracht te volbrengen. Voor meer informatie over dit of andere unieke uitjes Hoorn en eventuele uitbreidingsmogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 41,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 38,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier/wijn/fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Sleutels Kasteel Radboud
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Prijs voor de winnaars!
Entree Kasteel Radboud

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!