Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

IJSHOCKEY CLINIC HOORN!

Een clinic voor de echte mannen en vrouwen! IJshockey gaat er vaak ruig aan toe en vandaag laten wij u kennis maken met deze sport. Snelheid, behendigheid en kracht zijn van groot belang om staande te blijven op het gladde ijs. Weet u overeind te blijven, of ligt u na de eerste de beste body check onderuit? Leer onder begeleiding van een professionele ijshockey instructeur de juiste techniek en benodigde trucs tijdens deze IJshockey clinic Hoorn waarbij we aan het einde van de clinic een wedstrijd spelen om te kijken wat u heeft opgestoken! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie waar we starten met een warme kop chocolademelk (of koffie/thee) met een stuk heerlijke apfelstrüdel. Zodra u er klaar voor bent kleden we ons om en binden we de schaatsen onder.

IJshockey Clinic Hoorn!

Zodra u uw ijshockey schaatsen heeft opgehaald en onder gebonden stapt u het ijs op. Hier wordt u opgevangen door onze ervaren ijshockey instructeur die u vandaag wegwijs gaat maken in de wereld van ijshockey. De verschillende regels en termen die gebruikt worden bij deze sport komen voorbij. Wat is de 'puck', wat betekend 'powerplay' en wat houden de verschillende lijnen op het speelveld in. Na deze korte uitleg demonstreert onze instructeur verschillende schaatstechnieken die van pas komen bij ijshockey. Uiteraard probeert u deze technieken direct uit! Na drie kwartier gaan we kijken of u wat heeft opgestoken van de clinic, en probeert u hetgeen zojuist geleerd in de praktijk te brengen. We starten de tijd waarbij u aan de bak kunt tijdens een echte ijshockey wedstrijd tegen uw collega's, familie of vrienden! Weet u te scoren, of beland u op de bank na weer een tijdstraf...

Na afloop van deze IJshockey Clinic Hoorn kunt u vrij schaatsen op de schaatsbaan volgens de recreatieve openingstijden, of genieten van een lekkere borrel in het winters café! Ook is deze clinic verder uit te breiden met een andere clinic als dancing on ice, een lange baan schaatsclinic, curling of winterse spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om de ijshockey clinic verder uit te breiden met een lunch, (stamppot) diner, buffet of winterse barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 67,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met kop Warme Chocolademelk/Koffie/Thee met warme Apfelstrüdel
IJshockey Clinic gedurende 1,5 uur door instructeur (waarvan 1 uur op het ijs)
Entree schaatsbaan (mogelijkheid tot vrij schaatsen binnen recreatieve openingstijden)
Schaatshuur en ijshockey materialen (IJshockey pak, sticks, helm en puck)
Baanhuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!