Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CURLING CLINIC HOORN!Glijden over het ijs tijdens deze clinic Curling! Samen met uw team probeert u de zware stenen zo dicht mogelijk bij de rode stip te krijgen. Techniek en een vaste hand zorgen ervoor dat de steen over het ijs schuift. En nu bezemen maar op weg naar goud! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie waar we starten met een warme kop chocolademelk (of koffie/thee) met een stuk heerlijke apfelstrüdel. Hierna neemt onze instructeur u mee naar het ijs en start de clinic curling!

Clinic Curling Hoorn!

Zodra de teams op het ijs staan starten we de wedstrijd! Om beurten krijgt u de mogelijkheid om de steen zo dicht mogelijk bij de cirkel en rode stip te brengen. Werpt u te hard, dan ligt de steen zomaar aan de andere kant, maar gaat hij te zacht, dan is daar een techniek voor om de steen toch verder te krijgen. Uw overige teamleden ontvangen namelijk bezems om zo te zorgen dat de steen makkelijker en verder gaat komen. De skip (persoon die werpt) zal moeten zorgen dat hij het ijs op de juiste wijze aanvoelt zodat de overige teamleden het laatste stukje wel of niet hoeven bezemen.

Uiteraard geeft onze instructeur u gedurende deze clinic de nodige aanwijzingen en adviezen hoe de steen te werpen, wanneer wel te bezemen (en wanneer vooral niet) en wat de beste positie is om snel te kunnen reageren en bij te sturen. We spelen tijdens deze 1 uur durende curling clinic Hoorn diverse wedstrijden tegen de andere teams waarbij we na afloop het winnende team huldigen. Zodra de clinic is afgelopen kunt u zelf nog vrij schaatsen (binnen de recreatieve openingstijden) of genieten van een lekkere borrel in het winters café! Ook is deze clinic verder uit te breiden met een andere clinic als dancing on ice, een ijshockey clinic, lange baan schaatsen of winterse spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze curling clinic Hoorn verder uit te breiden met een lunch, (stamppot) diner, buffet of winterse barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.


Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 39,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 38,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 38,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 37,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met kop Warme Chocolademelk/Koffie/Thee met warme Apfelstrüdel
Curling Clinic Hoorn 80 minuten (60 minuten op het ijs)
Instructeur tijdens de clinic
Entree schaatsbaan (mogelijkheid tot vrij schaatsen binnen recreatieve openingstijden)
(Schaatshuur om recreatief te schaatsen niet inclusief)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!