Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

PRISON ESCAPE GAME HOORN!

Ontsnappen vanaf een echt gevangeniseiland! Dat kan bij deze Prison Escape Game in het centrum van Hoorn! Samen met uw team start u op de binnenplaats van de oude gevangenis op het Oostereiland. Met een IPad in de hand probeert u uit te breken en de juiste codes te ontrafelen. Weet u te ontsnappen van het eiland en de vlucht te maken tot een veiliger haven? 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op de binnenplaats van de oude gevangenis het Oostereiland in het centrum van Hoorn. Hier start onze begeleider met de spel en IPad uitleg!

Ontsnappingstocht vanaf Gevangenis Oostereiland!

Hoge muren, bewakers die toekijken en zelfs rondom water! Ontsnappen lijkt onmogelijk! Of toch niet? Uw team start op de binnenplaats van de oude gevangenis op het Oostereiland. Met een IPad in de hand probeert u de digitale codes te achterhalen om de deuren van de gevangenis te openen en op het juiste tijdsmoment uw vlucht te nemen. Zodra u vrij bent duikt u en uw team van medegevangenen onopvallend door het centrum van Hoorn. Al snel beginnen de sirenes van de gevangenis achter u te loeien. Vanaf nu loopt de binnenstad vol met politie en bewakers die opzoek zijn naar u! Neem de vluchtroute die u vooraf heeft uitgestippeld langs diverse save-houses waar digitale opdrachten voor u klaar staan. Lukt het u om op tijd deze locaties te bereiken en de digitale opdrachten die hier klaar staan op te lossen zodat u door kunt schuiven naar het volgende save-house?

We eindigen bij een gezellige eindlocatie in het centrum van Hoorn waar u in veilige haven bent. Maar welk team heeft alle save-houses op het juiste tijdstip kunnen bezoeken en zodoende ook de meeste opdrachten kunnen uitvoeren? We huldigen de beste escape’ers van de dag met de meeste punten. Zij ontvangen een mooie hoofdprijs; Eeuwige vrijheid!

Deze Prison Escape Game is spel waarbij u samen met uw team een IPad ontvangt waarop het spel digitaal te spelen is. Op deze IPad staat een plattegrond van Hoorn waarop u de diverse locaties ziet en opdrachten automatisch tevoorschijn komen. Het oplossen gebeurd ook digitaal waardoor u echt in de game zit. Politie en bewakers zijn op het scherm te zien zodat u constant op uw hoede dient te zijn, want gezien worden kost uw team punten! Beleef deze unieke digitale game door het centrum van Hoon waarbij u op moderne wijze gaat proberen te ontsnappen!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Game-master)
Spelmaterialen Prison Escape Game Hoorn
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!