Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Purmerend, bedrijfsuitje Purmerend of vrijgezellenuitje Purmerend boekt u bij Eenhoorn Events!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!  

Geniet van een uniek uitje Purmerend of bedrijfsuitje Purmerend!

Naast een uitje Purmerend (uitjes Purmerend), groepsuitje Purmerend (groepsuitjes Purmerend) of bedrijfsuitje Purmerend (bedrijfsuitjes Purmerend) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Purmerend (personeelsuitjes Purmerend) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Purmerend (teambuildingsuitjes Purmerend), teambuildingsdag Purmerend of een leuk en gezellig teamuitje Purmerend (teamuitjes Purmerend). Ook voor een workshop Purmerend, losse spelprogramma's, sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Purmerend (rondleidingen Purmerend), een spannend vrijgezellenuitje Purmerend (vrijgezellenuitjes Purmerend), humoristisch vrijgezellenfeest Purmerend (vrijgezellenfeesten Purmerend) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Purmerend aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Alkmaar en uitjes Alkmaar, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Haarlem, VolendamHoorn of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Purmerend (evenementen Purmerend). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Purmerend (bedrijfsfeesten Purmerend), themafeest Purmerend (themafeesten Purmerend), groepsactiviteit Purmerend (groepsactiviteiten Purmerend), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!