Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Volendam, bedrijfsuitje Volendam en vrijgezellenuitje Volendam boekt u bij Eenhoorn Events!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Volendam voor een unieke belevenis in dit gezellige dorpje. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!  

Geniet van een uniek uitje Volendam of bedrijfsuitje Volendam!

Naast een uitje Volendam (uitjes Volendam), groepsuitje Volendam (groepsuitjes Volendam) of bedrijfsuitje Volendam (bedrijfsuitjes Volendam) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Volendam (personeelsuitjes Volendam) diverse  activiteiten op het gebied van een teambuildingsuitje Volendam (teambuildingsuitjes Volendam), teambuildingsdag Volendam of een leuk en gezellig  teamuitje Volendam (teamuitjes Volendam). Ook voor een leuke workshop Volendam, spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Volendam (rondleidingen Volendam), vrijgezellenuitje Volendam (vrijgezellenuitjes Volendam), uniek vrijgezellenfeest Volendam (vrijgezellenfeesten Volendam) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Volendam aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Volendam en uitjes Volendam, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; Amsterdam, HaarlemAlkmaarHoorn of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Volendam (evenementen Volendam). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Volendam (bedrijfsfeesten Volendam), themafeest Volendam (themafeesten Volendam), groepsactiviteit Volendam (groepsactiviteiten Volendam), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!