Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

VAARTOCHT MET FLUISTERBOOT HOORN!Vaar samen met uw gezelschap door de historische haven en grachtjes van de stad Hoorn. Met het roer in de hand bepaald u gedurende een uur lang waar deze fluisterboot heen gaat. Alle fluisterboten zijn elektrisch aangedreven, geschikt voor maximaal acht personen en goed bestuurbaar voor iedereen.  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in de haven van Hoorn. Hier stapt u aan boord van uw eigen fluisterboot voor een mooie rondvaart door Hoorn.

Vaartocht Fluisterboot Hoorn! - Fluisterboot Hoorn huren!

Samen met uw gezelschap vaart u een uur lang op uw eigen fluisterboot ontspannen door het centrum en de haven van Hoorn. Vaar langs het Oostereiland met de oude gevangenis van Hoorn, het mooie Julianapark of bezoek enkele grachtjes in het centrum van Hoorn waar u met de fluisterboot kunt komen. Door de diepgang van deze fluisterboot kunt u dicht bij de kant komen, en soms zelfs aan meren om aan wal even een kijkje te nemen. Neem een picknickmand met flesje wijn en broodjes mee voor een lunch aan boord, of geniet van smakelijke hapjes en drankjes die wij kunnen verzorgen maar u ook zelf mee mag nemen. Gedurende een uur lang geniet u van het centrum en de skyline van Hoorn vanaf het water.

Uiteraard is het mogelijk om het aantal uren te verlengen en kunnen we (tegen meerprijs) een gids aan boord verzorgen die u tijdens uw vaart leuke interessante verhalen en leuke weetjes verteld over de stad Hoorn. Daarnaast is uitbreiding met een lunch, driegangen diner, buffet of barbecue aan het water van Hoorn ook mogelijk. Voor meer informatie om deze fluisterboot Hoorn te huren neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 5 personen
Tijdsduur: 1,00 uur
 
Prijs exclusief btw: Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur elektrisch aangedreven fluisterboot
Brandstof

Prijs

€ 40,00 per uur excl. BTW (5 tot 8 personen)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.