Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Hoorn, bedrijfsuitje Hoorn of vrijgezellenuitje Hoorn boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijkheden op het gebied van uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. 


De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland en telt maar liefst ruim 70.000 inwoners. Hoorn heeft een rijke V.O.C. geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde standbeelden (o.a. Jan Pieterszoon Coen, Scheepsjongens van Bontekoe), het oude gevangeniseiland 'het Oostereiland' en een historische oude haven zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden van deze mooie stad. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met het centrale plein 'de Roode steen' waar u voor een drankje en hapje op één van de vele terrassen hier goed terecht kunt! 

Geniet van een uniek uitje Hoorn of bedrijfsuitje Hoorn!

Naast een uitje Hoorn (uitjes Hoorn), groepsuitje Hoorn (groepsuitjes Hoorn) of bedrijfsuitje Hoorn (bedrijfsuitjes Hoorn) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Hoorn (personeelsuitjes Hoorn) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Hoorn (teambuildingsuitjes Hoorn), teambuildingsdag Hoorn of een leuk en gezellig  teamuitje Hoorn (teamuitjes Hoorn). Ook voor een workshop Hoorn, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Hoorn (rondleidingen Hoorn), een spannend vrijgezellenuitje Hoorn (vrijgezellenuitjes Hoorn), humoristisch vrijgezellenfeest Hoorn (vrijgezellenfeesten Hoorn) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Hoorn aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Hoorn en uitjes Hoorn, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; Amsterdam, Haarlem, Volendam, Alkmaar of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Hoorn (evenementen Hoorn). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Hoorn (bedrijfsfeesten Hoorn), themafeest Hoorn (themafeesten Hoorn), groepsactiviteit Hoorn (groepsactiviteiten Hoorn), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!