Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDVAART HOORN MET SLOEP!Stap aan boord van deze mooie sloep! Met onze schipper aan het roer maakt u een mooie rondvaart Hoorn langs o.a. de historische haven, gevangeniseiland Oostereiland en vele andere bezienswaardigheden. Nadat iedereen aanwezig is neemt u plaats en gaan de trossen los. Geniet samen met uw collega’s, familie of vrienden van een ontspannen rondvaart met drankjes, prachtig uitzicht en de warme zon!  

Ontvangst

Onze schipper ontvangt u op de afgesproken opstap locatie. Stap aan boord en neem plaats op de kussens van de banken. Nadat iedereen aanwezig is gaan de trossen los en starten we deze mooie rondvaart door Hoorn! 

Rondvaart Hoorn met Sloep!

Vaar mee tijdens deze unieke rondvaart door het centrum en oude haven van Hoorn. Terwijl u ontspannen van het zonnetje geniet vertelt onze schipper u (op verzoek) over de vele bezienswaardigheden onderweg en de huidige ontwikkelingen in de stad Hoorn. Op deze luxe sloep nemen wij u gedurende een uur mee door de historische haven, de nieuwe jachthaven, langs het oude gevangeniseiland Oostereiland en langs vele andere bezienswaardigheden van deze prachtige V.O.C. stad. Om gebruik te maken van deze rondvaart kunt u op diverse locaties opstappen en na afloop weer afstappen. U bepaald zelf uit onderstaande mogelijkheden op welke locaties u wilt opstappen en afstappen:  

Op/Afstaplocatie 1: Oostereiland (nabij entree Museum 20ste eeuw)
Op/Afstaplocatie 2: Vismarkt
Op/Afstaplocatie 3: ’t Jeudje (nabij parkeergarage ’t Jeudje)
Op/Afstaplocatie 4: ABC-Terrein (nabij Nieuwe Wal parkeerplaats)
Op/Afstaplocatie 5: Visserseiland
Op/Afstaplocatie 6: Cinema Oostereiland
Op/Afstaplocatie 7: Vuurtoren
Op/Afstaplocatie 8: Strandpaviljoen Oranje Buiten >> Let op, enkel als privé vaart mogelijk inclusief 1,5 uur varen (zie onderstaand)

U kunt in bovenstaande locaties zelf een keuze maken voor de opstap, maar ook wat betreft de afstap locatie. Wij zorgen dat u op de juiste locatie wordt opgehaald voor de rondvaart, en dat u na afloop op de juiste locatie wordt afgezet. Standaard geniet u voor 12 uur van koffie/thee aan boord, en na 12.00 uur van bier, wijn en fris. In geval van regen is er geen probleem en zijn er standaard paraplu’s aanwezig. De sloep heeft verder een capaciteit van maximaal 12 personen maar indien uw gezelschap uit grotere aantallen bestaat zijn er meerdere sloepen beschikbaar. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van smaakvolle uitbreidingsopties (zie onderstaand). Reserveer uw rondvaart Hoorn en geniet van een prachtige vaartocht met uw gezelschap!
 

rondvaart-hoorn

Plaats:
Mogelijk vanaf: 4 personen
Tijdsduur: 1,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 13,76 p.p. excl BTW (Bij 4 tot 12 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Prijs inclusief btw: € 15,00 p.p. incl BTW (Bij 4 tot 12 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Rondvaart door Hoorn
Koffie/thee tijdens rondvaart (Rondvaart voor 12.00 uur)
Bier/wijn/fris tijdens rondvaart (Bij rondvaarten vanaf 12.00 uur)
Professionele schipper
Gebruik van sloep

Prijs Algemene Rondvaart 1 uur:
€ 15,00 p.p. incl. BTW (Bij 4 tot 12 personen)
Meer personen? Geef dit aan in uw aanvraag, dan varen wij met meer sloepen. Let op; Dit betreft geen privé rondvaart. Wanneer u met minder dan 12 personen bent kan het zijn dat er andere personen ook aan boord plaats nemen. Indien u een privé vaart wenst is dit mogelijk tegen onderstaande tarieven.

Prijs Privé Rondvaart 1 uur:
- € 125,00 incl. BTW (Bij 1 t/m 6 personen)
- € 135,00 incl. BTW (Bij 7 personen)
- € 145,00 incl. BTW (Bij 8 personen)
- € 155,00 incl. BTW (Bij 9 personen)
- € 165,00 incl. BTW (Bij 10 personen)
- € 175,00 incl. BTW (Bij 11 personen)
- € 185,00 incl. BTW (Bij 12 personen)
De privé rondvaart voor 1 uur reserveren? Vul bij het aanvraagformulier het aantal personen in en geef bij ‘opmerking’ aan dat u gebruik wil maken van de optie ‘privé rondvaart 1 uur’.

Op/afstap Locatie Strandpaviljoen Oranje Buiten
Op/afstap locatie Oranje Buiten is enkel mogelijk met de optie van Privé Rondvaart 1,5 uur gezien de vaartijd van en naar deze locatie toe. Op bovenstaande privé rondvaart prijzen komt € 55,00 incl. BTW maar vaart u geen 1 uur maar 1,5 uur.


 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!