Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ZEILTOCHT HOORN MET STRIJD!Op zoek naar een sportief uitje op het water? Durft u de krachtmeting aan met de elementen van de natuur? En hoe zit het met strijd ten opzichte van uw eigen collega's? Tijdens deze zeilwedstrijd vanuit Hoorn gaan u en uw collega's strijden tegen elkaar op een traditionele zeilschip. Spanning, actie, sport en strategie zijn met elkaar verbonden tijdens dit uitje op het mooie IJsselmeer! 

Ontvangst

We ontvangen uw gezelschap met een drankje. Stap aan boord van het schip en maak u klaar voor een mooie tocht door Hoorn en omstreken.

Zeiltocht Hoorn met strijd! 

Nadat u aan boord bent gestapt heet de schipper u welkom op zijn schip. Samen met de bemanning maakt u een rondleiding door het schip en ontvangt u de benodigde info en uitleg over de regels die aan boord gelden. Hierna is het tijd om taken te verdelen. Want enkel door samen te werken kan dit schip varen. De trossen gaan los en we varen rustig de haven uit. We hijsen de zeilen en maken ons klaar voor de start. Dan klinkt het startschot! Tijdens de zeiltocht zal de bemanning het een en ander uitleggen en is het aan het team om zijn of haar beste beentje voor te zetten. Na een paar uur actief zeilen is de finish in zicht en halen u en uw team nog alles uit de kast om de finish te bereiken. Na afloop van de tocht is het tijd om voor de bemanningsleden te beoordelen wie het beste zijn best heeft gedaan en dus de hoofdprijs wint! 

Deze prachtige zeilwedstrijd Hoorn is standaard mogelijk vanaf 20 personen. Voor groepen vanaf 70 personen varen wij met meerdere zeilschepen naast elkaar en is het mogelijk er een echte race van te maken. Verder is dit arrangement uit te breiden met een lunch, diner, buffet of barbecue aan boord of aan vaste wal bij een gezellige horecalocatie in het centrum van Hoorn. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 20 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Welkomstdrankje bij ontvangst
Huur schip 
Professionele begeleiding (schippers en bemanning)
Zeilwedstrijd 3 uur inclusief wedstrijd element
Prijsje voor de winnaar

*De prijzen zijn afhankelijk van het gewenste tijdstip en beschikbaarheid van de schepen.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!