Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

APRES SKI PARTY!Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten. Boven op de bar staat onze zingende skilerares ‘Die Trudi’ klaar om samen langs alle onderdelen van deze apres-ski party te slalommen! U hoeft nu alleen nog maar te volgen…  

Ontvangst

Knisperend haardvuur loopt u langs bij het betreden van de entree. Hier worden u en uw gezelschap ontvangen met een heerlijk glaasje glühwein of een mok warme chocolademelk met slagroom. Een warme start van een avond vol winterse spellen, uniek entertainment en feest tijdens uw eigen aprés ski party!

Après Ski Party - Après Ski Feest Haarlem!

Nadat u helemaal bent opgewarmd in deze knusse aprés skihut starten we de avond met het testen van uw winterse kennis. We spelen Kerstmutsje op, Kerstmutsje af! Wie is de wintersport kenner binnen uw bedrijf? Diverse winterse vragen komen voorbij en u maakt de keuze tussen antwoord A Kerstmutjes omhoog, of B Kerstmutsje naar beneden. Ondertussen geniet u van een lekkere ‘schnaps’ en praat u bij met uw collega’s. Zijn er nog echte sneeuwliefhebbers? Bouw dan een sneeuwpop van één van uw collega. Hilarische reacties volgen en uiteraard hebben we een mooie prijs voor het winnende team (en sneeuwpop!). Tijd om de gouwe strotjes van u en uw collega’s te testen. Die Trudi presenteert de live Karaoke waarbij meedoen mag, maar niet verplicht is. Tussendoor draait de DJ aprés ski, hedendaagse hits en verzoekjes waarbij de voetjes van de vloer gaan. We sluiten af met de foutst geklede outfit van de avond. Dikke ski pret verzekerd tijdens deze complete après-ski party vol vermaak en entertainment! En is het hartje zomer en verlangt u terug naar de skihut van afgelopen winter? Geen probleem! In de zomer zijn gebruinde winterteentjes ook altijd welkom…

Tijdens dit apres ski feest Haarlem zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft van een echte Tiroler skihut. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk deze feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement, buffet of winterse barbecue. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Deze apres ski party is overigens verder uit te breiden met een oud-Hollands spellen parcours, optredens door bekende apres ski artiesten e.d. Dit apres ski feest Haarlem is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 50 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
€ 47,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)
€ 42,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Warme chocolademelk/glühwein bij ontvangst
Host (die Trudi!)
Ludieke winterse spellen waaronder sneeuwpopje bouwen, kerstmutsje op kerstmutsje af en de uitbundigste winteroutfit verkiezing!
Karaoke set
Prijsjes voor de winnaars
DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
Aankleding van locatie in aprés Ski sferen!

Exclusief
Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

Uitbreidings opties
Drankarrangement (bier, wijn, fris)
Buffet of Barbecue
Oud-Hollands spellen parcours
Optreden door bekende aprés ski artiest

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!