Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SLOEPENRACE IN HOORN!Strijden tegen de andere teams op het water tijdens deze Sloepenrace Hoorn! Stap aan boord en ga op jacht naar de verschillende locaties verspreid door de haven van Hoorn. U bepaalt de richting om op de juiste co√∂rdinaten te komen. Aangekomen ontvangt uw team op de ontvangen IPad via de speciale App een opdracht. Heeft u deze goed uitgevoerd? Dan heeft u punten verdiend voor uw sloep en vaart u snel verder samen met uw team naar de volgende locatie op het water!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in de haven van Hoorn waar de sloepen klaar liggen. Onze begeleider geeft de uitleg en u stapt samen met uw team aan boord van de sloep.

Sloepenrace Hoorn - Varen in Hoorn!

Een ongekende strijd op het water! U en uw team nemen plaats in uw eigen sloep. Uw team ziet op de IPad een speelveld en een plattegrond van Hoorn. Op het water bevinden zich digitale ballonnen en aan uw team de taak om zoveel mogelijk ballonnen binnen de tijd te bezoeken. Zodra u bent aangekomen op een locatie van een ballon schakelt het systeem automatisch om naar een opdracht. Dit kan een puzzelopdracht zijn, een vraag over Hoorn of andere leuke games die binnen 60 seconden tijd voldaan moeten zijn. Lukt het u de opdracht goed uit te voeren? Dan komen er punten bij voor uw team! Op deze wijze verzamelt u punten en vaart u in maar liefst 1,5 uur tijd door de verschillende grachten en haven van de stad. Welke locatie op het water gaan we als eerste bezoeken, en welke volgen?

Uw team bestaat uit ongeveer 6 personen en samen speelt u op de IPad de opdrachten. Er zijn 2 sloepen beschikbaar met per sloep maximaal 12 plaatsen. In geval er 2 volle boten zijn ontvangt u per sloep 2 IPads en worden deze punten bij elkaar opgeteld. Op deze wijze strijden beide sloepen tegen elkaar. Welke sloep heeft samen de meeste punten weten te scoren bij de opdrachten?! Zij zijn de ware winnaar van deze spannende sloepenrace Hoorn!
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 48 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Sloepen max 12 pers. per sloep inclusief schipper (4 sloepen beschikbaar)
Spelmaterialen Game op het water inclusief 1 IPad per sloep
Prijsje winnaars
Afsluiting met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!