Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RIB VAREN HOORN!Scheer met een hoge snelheid per RIB over het IJsselmeer! Vanaf Marina Kaap Hoorn stapt u aan boord van deze hogesnelheidsboot voor een highspeed waterrit! De schipper start rustig, maar wanneer u eenmaal op open water bent, gaat het gas helemaal open. Een ware belevenis voor jong en oud die u niet snel zal vergeten! Neem plaats tijdens het RIB varen Hoorn en schiet over het water. Durft u het aan? 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen door onze schipper bij Marina Kaap Hoorn! Hier volgt een korte instructie waarna u plaats neemt aan boord van het RIB. Zodra iedereen er klaar voor is gaan de trossen los en varen we langzaam de haven uit van Marina Kaap Hoorn!

Rib varen Hoorn!

Rib varen moet je ervaren! De adrenaline stroomt door het lichaam tijdens deze hogesnelheidsvaart en het water spat alle kanten op. Een ervaring die u zeker bij zal blijven! Vanaf Marina Kaap Hoorn varen we eerst rustig langs de kustlijn van Hoorn. Zodra u er klaar voor bent gaan de motoren open en scheert u vol gas over het IJsselmeer. Na een spectaculaire vaartocht van een uur komen we terug bij Marina Kaap Hoorn waar we aan meren en u van boord gaat. Bent u blij dat u weer op vaste wal staat of kunt u er geen genoeg van krijgen!

De aangegeven prijs is gebaseerd op 1 uur RIB varen met maximaal 8 personen. Indien u met een grotere groep bent is het mogelijk om meer RIB's te huren, of kortere shifts van bijvoorbeeld 30 minuten te maken waarbij er iedere shift andere personen vanuit uw gezelschap mee gaan. Uiteraard is RIB varen Hoorn verder uit te breiden met een ander programma of activiteit. Tevens kunt u bij het nabij gelegen Strandpaviljoen genieten van een heerlijke lunch, smaakvol diner of gezellige barbecue aan het water. Voor meer informatie over RIB varen en optionele mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Huur prijzen:
- 1 RIB € 750,00 excl. BTW per uur
- 2 RIB's € 1500,00 excl. BTW per uur
- 3 RIB's € 2250,00 excl. BTW per uur
- 4 RIB's € 3000,00 excl. BTW per uur
- 5 RIB's € 3750,00 excl. BTW per uur
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: personen
Tijdsduur: 1,00 uur
 
Prijs exclusief btw: Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
RIB Huur 1 uur

Exclusief
Professionele schipper (Verplicht en kosten afhankelijk van tijdsduur)
Brandstof (op nacalculatie)
Lifejackets 1 per deelnemer (in bruikleen)
Transport

Verplicht
Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn
RIB Varen is op eigen risico

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."