Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!

Gebaseerd op het bekende TV-spel uit de jaren 80 ‘Fort Boyard’, strijden u en uw team vandaag om de sleutels in Fort Kijkduin. Behendigheid, sportiviteit, teamspirit en uitmuntend denkwerk komen allen aanbod tijdens dit avonturenspel in de mooie zalen, maar ook in de donkere ondergrondse gangen van Fort Kijkduin!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen met een drankje bij Fort Kijkduin. Dan verschijnt onze begeleider voor de speluitleg waarna u en uw team gaan strijden om de sleutels van Fort Kijkduin!

De Sleutels van Fort Kijkduin - Fort Boyard Uitje Kijkduin!

Tijdens dit spannende spel voeren u en uw team de opdrachten uit door het Fort. Het is een race tegen de klok want iedere minuut telt! De opdrachten bevinden zich in de mooie zalen van het Fort, maar ook in de oude donkere kelders, bunkers en ondergrondse gangen verspreid over het terrein. De opdrachten bestaan uit actieve spellen waarbij de nodige behendigheid, denkvermogen en teambuilding goed van pas komen. Verdien een sleutel bij evenwicht, weet u het bakje boven water te houden tijdens opdracht vissenkom of lost u het raadsel van de geheimzinnige man in de toren op. Naast deze actieve opdrachten zijn er ook digitale sleutels te verdienen want u ontvangt een IPad mee met daarop de plattegrond en de locaties waar u op de juiste tijden wordt verwacht. Tijdens alle opdrachten zijn dus sleutels te verdienen die bij de grote finale van pas komen. Hoe meer sleutels uw team bezit, hoe groter de kans op de hoofdprijs!

We eindigen in de hoofdzaal waar het winnende team met de meeste sleutels hun welverdiende prijs ontvangen. Na afloop van het programma is het tevens mogelijk om nog even rond te kijken door het Fort, museum en het zee-aquarium. Daarnaast is het arrangement verder uit te breiden met een lunch, diner, buffet of uitgebreide barbecue. Ook is het mogelijk voor bedrijven om te starten in de ochtend met een vergadering of presentatie (in één van de vergaderzalen) of eindigen met een complete feestavond inclusief DJ, hapjes en drankarrangement. Beleef samen dit unieke Fort Boyard uitje Den Helder op deze bijzondere locatie. Neem voor dit super spannende avonturenspel en alle overige informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 43,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 41,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 40,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Sleutels van Fort Kijkduin
Prijs voor de winnaars!
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.