Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

PUZZEL AUTOTOCHT WEST-FRIESLAND!Beleef deze fantastische activiteit met de auto! Met uw team gaat u strijden tijdens deze Auto tour Noord-Holland. In ieder dorp beantwoorden u en uw team de vragen. Halverwege de tour ontmoeten we elkaar op de tussen locaties voor extra opdrachten. Na een korte stop vervolgt u de route door de mooie gebieden die West-Friesland te bieden heeft!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij de afgesproken locatie. Hier starten we de dag met een heerlijk drankje bij een gezellig café. Hierna zal onze begeleider van start gaan met een introductie en uitleg van het spelprogramma!

Auto Puzzeltocht Westfriesland!

Tijdens deze prachtige tour door West-Friesland gaat u met uw team per auto de verschillende dorpjes af. Gewapend met vragen en opdrachtenboek gaat u op pad zoekende naar bekende gebouwen, beelden of andere herkenningspunten van de diverse dorpjes en steden. Herkent u ze? Rij dan zelf met uw team vol gas door naar de locatie en speel de vragen en opdrachten. Tussendoor bezoeken we twee locaties in West-Friesland om nog meer punten te verdienen! Op de eindlocatie komen we allemaal samen en kijkt onze begeleider de antwoorden na. Maar welk team heeft de meeste opdrachten correct gedaan? Het beste team wint en is de ultieme winnaar van de dag!

Uiteraard is deze puzzeltour verder uit te breiden met een borrel, lunch, barbecue, driegangen diner of buffet. Ook uitbreiding met IPads in iedere auto is mogelijk (tegen meerprijs) waarop de route te zien is en opdrachten automatisch naar voren komen bij het benaderen van een locatie. Voor meer informatie over deze auto puzzeltocht Noord-Holland of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

* Let op, deze tour is aangeboden uitgaande van eigen vervoersmiddelen!
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen waaronder Routekaart & vragenboek
Bezoek bij 2 tussenstop locaties
Tasje met wat lekkers mee voor onderweg
Prijs voor de winnaars
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris) 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!