Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BARBECUE VAARTOCHT OP ZEILSCHIP HOORN!Samen met uw gezelschap stapt u aan boord van het prachtige traditionele zeilschip. Maak een mooie vaartocht langs de kustlijn van Hoorn en omliggende dorpjes. Met een drankje in de hand geniet u van de warme zon en de heersende rust op het water. Na een uur varen ontsteken we de barbecue en geniet u tijdens de vaartocht van een heerlijke barbecue aan boord! 

Ontvangst

U en uw gasten worden ontvangen op de steiger in de haven van Hoorn. Hier stapt u aan boord en heet onze schipper u welkom. De trossen gaan los en we varen rustig de haven van Hoorn uit.

Barbecue vaartocht Hoorn!

Zodra we de haven van Hoorn uit zijn gaat de motor uit. Gezamenlijk hijsen we de zeilen met de actieve mensen uit uw gezelschap en varen we over het Markermeer langs de kustlijn. Onderweg geniet u van het uitzicht van voorbijgaande dorpjes, de heersende rust op het water en de brandende zon. U geniet ondertussen van een heerlijk drankje en praat bij met uw gezelschap. Tijdens de vaartocht ontsteken we de barbecue en gaat onze chef-kok aan boord live voor u barbecueën. Geniet van een heerlijke barbecue met diverse vlees- en visgerechten, salades, stokbroden en sauzen. Voor de vegetariërs onder u zorgen we uiteraard voor een goed alternatief zodat iedereen na afloop van de vaart voldoende gegeten heeft. Standaard aan boord bevind zich een geluidsinstallatie zodat er de gehele tijd muziek aanwezig is. Ook is het op verzoek mogelijk om te varen of te eindigen in andere plaatsen zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Volendam of Enkhuizen.

Uiteraard valt dit unieke vaaruitje Hoorn uit te breiden met een rondleiding door Hoorn, spelprogramma of workshop. Ook uitbreiding door middel van een zeilrace is mogelijk. Wilt u samen met uw gezelschap genieten van dit heerlijke vaaruitje Hoorn? Stap dan aan boord van deze barbecue vaartocht op dit traditionele zeilschip! Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 20 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur traditioneel zeilschip
Vaartocht van 4 uur over het IJsselmeer
Professionele schipper en bemanning
Barbecue aan boord


*De prijzen zijn afhankelijk van het gewenste tijdstip en beschikbaarheid van de schepen.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.